maandag 6 april 2020

Brief (belangrijk)


Geachte ouders


De voorbije weken zijn er van ongekende aard voor ons allen én ook voor het “schoolse leven”.

We hopen als schoolteam dat iedereen ‘safe’ is.
Weet dat ikzelf, de juffen en de meesters en alle andere medewerkers van ons schoolteam jullie heel hard missen.


We werkten met onze leerkrachten reeds een regeling uit indien de scholen na de paasvakantie niet terug openen om de leerlingen terug wat schoolstructuur aan te bieden.

De juffen/meesters zullen voorlopig op dezelfde manier blijven communiceren met jullie, zijnde per mail, messenger, Facebook, BLOG zoals ze dit nu al deden.


We zullen met de ganse school (kleuter en lager) instappen op het digitale schoolplatform van Smartschool. Dit kanaal zal dan de enige manier zijn om in de toekomst (ook na de corona-crisis) te communiceren met de leerkrachten. Tijdens de vakantie zullen jullie een enveloppe in jullie brievenbus ontvangen met login en gebruikersnaam met stappenplan.

Indien jullie problemen ondervinden om in te loggen zal het schoolteam met jullie verder communiceren zoals voorheen en zullen we wanneer de scholen terug open zijn jullie hiermee verder helpen zodat het bij iedereen ook werkt.


Lager :

Er zullen na de vakantie dagtaken aangeboden worden die moeten gemaakt worden. We wensen de leerlingen niet te overladen met extra werk maar willen vooral inzetten op structuur en her en der een aanzet geven tot nieuwe leerstof.

Het is nuttig wanneer kinderen moeite hebben met de aangeboden leerstof, contact op te nemen met de juf of meester via hun e-mail : voornaam.naam@godepuzzel.be en dit gedurende de lesdag. Ze zullen er alles aan doen om jullie kinderen zoveel mogelijk te helpen.

Zodra de scholen effectief weer opengaan zullen de leerkrachten jullie kinderen opvolgen en indien nodig bijwerken. We analyseerden al onze leerstof en kunnen zeggen dat we in alle leerjaren al meer dan 80-85% van de leerplandoelstellingen hebben gerealiseerd.


We voorzien een mogelijkheid om ENKEL werkschriften af te halen op school voor wie die niet mee heeft gedaan naar huis (welteverstaan met toepassing van de veiligheids-voorschriften zoals in een supermarkt) op :

dinsdag 7 april                        9-10u               L1                    L2

                                               10-11u             L3                    L4

                                               11-12u             L5                    L6


woensdag 8 april                    9-10u               L1                    L2

                                               10-11u             L3                    L4

                                               11-12u             L5                    L6

Wie te ver van school woont (vb. Bredene hoeft daar niet om te komen) – laat het weten aan je juf of meester (wij brengen die dan wel rond).

Ik hoop jullie hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en hoop dat we snel terug op de normale manier kunnen lesgeven.


Met vriendelijke groeten

Winny Boey
Directeur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten